ШКОЛА ФУДБАЛА

Уколико желите да свом детету обезбедите здраво, занимљиво и весело детињство, најлепши начин је да га усмерите на спорт. Ако при томе оно показује интересовање за фудбал, школе фудбала при фудбалским клубовима су прави избор, а задовољство вашег малишана уједно ће бити и ваш велики успех. И баш попут учитеља или учитељице из основне школе који се никада не заборављају, тако се и први тренер заувек памти.

balok fk sremcica

При фудбалском клубу Сремчица успешно ради и школа фудбала. Школу воде школовани и амбизиозни тренери, чију стручност поврђују престижне међународне лиценце. Тренинзи се одржавају 3 пута недељно, на терену ФК Сремчице током лета или увек кад то дозвољавају временски услови, док се током зиме и по лошем времену тренинзи одвијају у комплетно опремљеној балон сали на игралишту.

Дечаци који заврше обуку у школи, након што напуне 10 година прелазе у старије такмичарске категорије, као што су петлићи, а затим пионири и млађи кадети.

Месечна чланарина износи 3.000 динара. Уколико из исте породице постоји више полазника школе, плаћа се само једна чланарина. Такође, у случају тешког материјалног стања родитеља чији малишан има жељу да буде део наше екипе младих фудбалских нада, у посебним ситуацијама постоји могућност да се месечна чланарина умањи.