POČELO JE POBEDOM…

TROSTRUKI POBEDNIK TRADICIONALNOG ZIMSKOG TURNIRA NA ČUKARICI, FK SREMČICA, JE SVOJE UČEŠĆE NA 28. TURNIRU ZAPOČELA POBEDOM. POBEĐENA JE EKIPA MILUTINCA REZULTATOM 2:0.

Da li ova pobeda nagoveštava uspešnije proleće u odnosu na jesen, pitanje je koje svaki navijač postavlja sebi posle ubedljivog nastupa renoviranog tima. Malo je igrača koji su ostali da brane boje kluba u prolećnom delu prvenstva u odnosu na jesenji sastav. Ako bi tražili neki sistem u načinu selekcije ovog tima, na prvi pogled se čini da je sačuvan najperspektivniji deo jesenjeg sastava, a da su dovedeni igrači koji su bili nosioci igre u svojim ekipama za koje su nastupali jesenas. Prema onome što smo mogli da vidimo u subotu, od starog sastava ostali su golman Filipović, mladi napadači Milisavljević i Jovanović kao i Arsenijević, igrači sredine terena, Rudan, Perućica, Savić , Gudžić, Antić i Todorović. Tu su takođe i Miša Vasiljević i Cvetko Stanković, poslednji „mohikanci“ i čuvari tradicije, čije prisustvo može da obraduje svakog pravog navijača Sremčice.

Sastav Sremčice od kojeg se očekuje da izbori opstanak kluba u srpskoj ligi

Sremčica je nastupila u sledećem sastavu: Filipović,Bjelanović, Vasiljević,Savić, Stojanov, Rudan, Gudžić, Ivelja, Kuzmanović, Ratković, Jovanović; igrali su još: Antić, Ivanišević, Popović, Eraković, Vasić, Milisavljević, Stanković i Arsenijević. Strelci su bili Jovanović u 29. minutu i Bjelanović u 70. minutu.