SREMČICA POBEDNIK NA LEKINOM BRDU

SINĐELIĆ – SREMČICA 0:3 (0:0)

USPEŠAN DEBI MLADOG TRENERA ACE MILIĆA NA KLUPI SREMČICE

SREMČICA: Jadranin, Stošić, Rebić, Obradović, Pavlović, Savić, Šarčević, Jevtić, Đurić, Šarić, Mladenović; REZERVE: Marković, Resimić (ušao u igru u 85. umesto Savića), Kovačević (ušao u igru u 73. umesto Šarčevića), Petrović, Radenković (ušao u igru u 85. umesto Mladenovića) STRELCI: Mladenović u 56. m. Đurić u 63. m. Šarić u 66.m.

Imali su Sinđelić i Sremčica do danas isti skor, po šest pobeda tri nerešena i po četiri poraza. U direktnom  odmeravanju snaga ipak se videlo ko je bolji. Sremčica je u drugom delu utakmice, za samo desetak minuta, od 55 do 65 uspela da postigne tri gola i na taj način pokaže da je i pored nekih iznenađujućih poraza tokom jeseni, glavni kandidat za direktan plasman u srpsku ligu. Udarni trio Sremčice, Šarić, Đurić i Mladenović danas nije dangubio. Prvo je S. Mladenović načeo protivnika golom koji predstavlja i svojevrstan kuriozitet. Ovog puta nije sevnula ubojita levica. Gol  je postigao desnom nogom, tek toliko da  se zna da čovek ima i drugu nogu.  Đurić je na prepad potvrdio vođstvo u 63. minutu da  bi završni udarac usledio od najboljeg strelca Sremčice, Šarića. Sigurna pobeda kojom se anulira prošlonedeljni poraz na domaćem terenu. U poslednjem kolu jesenjeg dela takmičenja  Sremčica će dočekati  uvek nezgodnu ekipu GSP Polet-Dorćol . U slučaju pobede  bio bi to  po onoj narodnoj,  da konac delo krasi,  sjajan završetak sezone. Ponovio bi se uspeh  iz prethodnog ciklusa u kome je u pet utakmica ostvarila četiri pobede.  

Na današnjoj utakmici na klupi Sremčice je, posle smene trenera Radišića,  debitovao Aleksandar Milić, trener  mlađih kategorija i dosadašnji pomoćni trener, koji je na svom debiju pokazao da pored nespornih ljudskih kvaliteta, poseduje i dovoljno znanja i hrabrosti  koji  mu obezbeđuju mesto na klupi i u narednim nedeljama a možda i godinama.