VANREDNA SKUPŠTINA KLUBA

Dana 06.07.2022. godine u klupskim prostorijama održana je vanredna sednica Skupštine FK Sremčica, a povodom ostavke dosadašnjeg čelnika Kluba, Radeta Petrovića. Posle dve i po godine kako je stigao na čelo Kluba, iz zdravstvenih razloga, Rade Petrović je podneo ostavku. Njegov mandat će biti upamćen kao jedan od najuspešnijih razdoblja u životu Kluba. Bez ikakvih afera, bez finansijskih poteškoća, uz dobru organizaciju Kluba i uz dopadljivu i efikasnu igru tima, ovaj period će biti upamćen i po mnogim infrastrukturnim poboljšanjima. Renovirane su svlačionice, kupatila, ekonomat i klupske prostorije. Urađena je drenaža na terenu tako da teren od 1953. od kada se igra na njemu nije nikad izgledao bolje. Obnovljena je rasveta na terenu, okrečena metalna i betonska ograda oko terena, kupljena traktorska kosilica. Pored svih navedenih doprinosa, Rade je u svom izveštaju naveo da će i dalje ostati privržen Klubu i pomagati mu u okviru svojih mogućnosti i u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem.

Za novog predsednika Kluba, jednoglasnom odlukom skupštine, izabran je dosadašnji višegodišnji sektretar, Dragan Tanić. Na mesto sportskog direktora postavljen bivši igrač kluba, Duško Jokić.

Prva prozivka igrača obaviće se 11.07.2022. u 10. časova u klupskim prostorijama, za kada je zakazan i početak priprema za novu sezonu.